Hauskaa, että olet eksynyt blogiini! Tervetuloa!

Olen 26-vuotias espoolaistyttö, joka rakastaa hyviä kirjoja, herkullista ruokaa, kaikkea kauneuteen ja hyvinvointiin liittyvää sekä sisustamista. Blogit ovat olleet suuri osa elämääni jo lähemmäs 10 vuotta, mutta jostain syystä oman blogin aloittaminen otti koko lailla aikaa. Nyt se on kuitenkin täällä.

Blogin aihealueet

En usko, että tälle blogille muotoutuu kovinkaan keskittynyttä aihealuetta, koska haluan tehdä siitä itseni näköisen – rönsyilevän ja aiheesta toiseen poukkoilevan. Minulla on monia mielenkiinnon kohteita ja se tulee mitä luultavimmin näkymään myöskin blogissani.

Arkeni kuluu suurelta osin töissä, jossa käyn lähinnä rahan vuoksi. Haaveenani on, että minulla vielä joskus olisi työpaikka, jota kohtaan kokisin intohimoa ja mielenkiintoa, mutta vielä sellaista ihmettä ei ole päässyt tapahtumaan. En suinkaan vihaa työtäni, eikä sorvin ääreen raahautuminen ole kovinkaan suuren tuskan takana – en vain koe tämän hetkistä alaani niin omakseni, kuin ehkäpä haluaisin kokea.

Töissä on kuitenkin käytävä, jotta voi tehdä vapaa-ajalla kaikkea sitä, mille oma sydän pamppailee. Minulle tätä osastoa edustavat hyvin monenaiset asiat aina monipuolisesta liikkumisesta ystävien kanssa hengailuun ja blogeista sekä kirjoista nauttimiseen. Rahaa minulla kuluu eniten vaatteisiin ja kosmetiikkaan. Ennen suuri menoerä olivat myös illanvietot ja erilaiset kekkerit, mutta tätä nykyä keskityn terveellisempään elämään, jossa iltahumputtelut ovat jääneet entistä todella paljon vähemmälle.

Koska omia suosikkejani ovat kauneuteen ja hyvinvointiin liittyvät blogit, näkyy näitä aihepiirejä sivuavia postauksia omassanikin varmasti paljon. Kukapa ei tahtoisi imeä aivoihinsa kaikkea mahdollista tietoa siitä, kuinka voida vieläkin paremmin ja näyttää vieläkin upeammalta? Voin tunnustaa, että itse ainakin haluan. Jaankin mielelläni hyviksi toteamani vinkit eteenpäin, joten jos erilaiset niksit ja huomiot kiinnostavat, pysy kuulolla! Toivottavasti viihdyt sepustusteni parissa!